[cycloneslider id=”2022″]

 

Sommertiden er tiden hvor terrassen, altanen, balkonen og ikke mindst haven benyttes allermest. Den bliver det ekstra rum, som vi kun har til låns, indtil vinteren igen tager sit indtog. Hvad er bedre end at sidde med et glas køligt rosé, eller hvidvin, måske er der lidt bobler i og så sidder vi der og ser sommeren passere revy, eller nyde livet sammen med dem vi holder af. De fleste forbinder det med glæde og dejlig livskvalitet og at det sker på terrassen, nedsætter ikke den følelse. Den vin vi drikker i varmen er så langt fra den samme som når temperaturen går mod lavere cifre. Sommervinen er lettere, med mere frugt og ikke så rig på alkohol. Den nydes bedst sammen med lettere retter fra grill, salater, eller måske blot med lidt koldere mad.

Men vi drikker selvfølgelig også en hel del rødvin og skal den være kraftig, kompleks og rig på bouquet af modne frugter, så prøv lige Manuel Manzaneque Finca Elez Nuestra Seleccion. En fremragende rødvin med lag og rig eftersmag. Manuel Manzaneque er skuespiller og instruktør. Han leder et teater i Madrid og har vundet utallige priser for hans arbejde igennem årene. Udover hans kunstneriske arbejde har han også en kæmpe passion for vin og her kommer familie projektet Manuel Manzaneque ind. Sammen med datteren Sofia har de siden 1993 opbygget en vingård i Albacete provinsen.

Frem til den 15. juli tilbyder vi dig 23% rabat på alle vores vine også fra Manuel Manzaneque ved køb af 6 stk, det gælder også assorteret.

Warning: Undefined array key "product_layout" in /customers/c/7/0/stilovine.dk/httpd.www/wp-content/themes/bodoni/inc/woocommerce/class-woocommerce.php on line 200Warning: Undefined array key "product_layout" in /customers/c/7/0/stilovine.dk/httpd.www/wp-content/themes/bodoni/inc/woocommerce/class-woocommerce.php on line 200Warning: Undefined array key "product_layout" in /customers/c/7/0/stilovine.dk/httpd.www/wp-content/themes/bodoni/inc/woocommerce/class-woocommerce.php on line 229Warning: Undefined array key "product_layout" in /customers/c/7/0/stilovine.dk/httpd.www/wp-content/themes/bodoni/inc/woocommerce/class-woocommerce.php on line 229