Stilo Vine ApS persondatapolitik er gældende fra den 1. juni 2018.

Stilo Vine ApS, Jollen 43, 3070 Snekkersten er hovedansvarlig for dine personoplysninger og dermed de data der indsamles på stilovine.dk

Som dataansvarlig er vi forpligtet til at beskytte og respektere dit privatliv, når du besøger vores hjemmeside, og når du afgiver bestillinger og samtykke. 

Denne politik om dit privatliv vil vi gerne informere om. Det gælder hvilke personlige oplysninger vi indsamler om dig, hvorfor oplysningerne indsamles, og hvordan vi bruger dem. 

Du kan også læse om hvordan du kan udøve dine rettigheder, når du betror os med dine personlige oplysninger. Vi opfordrer dig til denne privatlivspolitik igennem og gøre dig bekendt med indholdet. Har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@stilovie.dk

HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI?

Når du opretter en konto, foretager en bestilling, ønsker at afgive dit samtykke til vores nyhedsbrev, eller følger os på de sociale medier, kan vi indsamle personlige oplysninger om dig. 

Personoplysningerne vi indsamler, afhænger af den enkelte situation, men kan bestå af følgende:

Personoplysninger som du aktivt stiller til rådighed for os er:
Navn, e-mail adresse, telefonnummer og adresse
Betalingsoplysninger:
Brugeridentifikation: brugernavn, password (krypteret)
Kontakter du os pr mail, SMS eller via de sociale medier gemmes den information.
Brugerinformation som du vælger at stille til rådighed til brug for statistiske formål (anmeldelser, spørgeskemaundersøgelser og lignende)

Brugergenererede personoplysninger

Adfærdsdata baseret på dine bestillinger, adfærd på shoppen, anmeldelser, favoritprodukter.

Enheds- og software information, såsom dit operative systemer, browser type, forbindelseshastighed og internetudbyder.

Vi kan også indsamle yderligere oplysninger om din brug af vores Tjenester gennem cookies og andre lignende teknologier. Du kan læse mere om dette i vores Cookiepolitik. 

Bruger oprette med Facebook

Har du oprettet din konto via Facebook login, indsamler vi oplysninger som beskrevet under “Hvilke personoplysninger indsamler vi?”  Vi indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at kunne oprette din bruger og gennemføre bestillinger. 

HVORFOR INDSAMLER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?

Personoplysninger indsamles med følgende formål:

A) Bestillinger:
*For at kunne levere dine gennemførte bestillinger
*For at håndtere betaling for dit medlemskab og bestillinger
*For at give dig overblik over egen købshistorik
*For at informere om ændringer i vores betingelser
*For at kunne foretage undersøgelser og brugertests
*For at levere tilbud, nyheder, information, produkter eller tjenester, som du anmoder om fra os

B) Til legitime formål:
*For at analysere på et aggregeret niveau med henblik på at forbedre vores produkter og tjenester
*For at forbedre vores website og services
*For at kunne identificere brud og holde dine data sikker baseret på logfiler
*For at tilbyde dig nyheder, informationer, produkter eller tjenester, som vi mener, kan være af interesse for dig, herunder skræddersy reklame, så det relaterer sig til dine præferencer
*Til analyse og statistiske formål
*For at etablere, udøve eller forsvare juridiske krav

C) Til markedsføringsformål:
*Til at sende dig nyhedsbreve, hvis du har samtykket hertil. Vær venligst opmærksom på, at du på ethvert tidspunkt kan afmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke i de modtagne nyhedsbreve og/eller kontakte vores kundeservice.


HVOR BEHANDLER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?

De personoplysninger, vi indsamler fra dig, gemmes i diverse systemer. Der er indgået databehandler aftaler med udbydere af alle systemer. Data opbevares enten i EU/EØS, eller under Privacy Shield beskyttelse i USA. 

HVOR LÆNGE OPBEVARER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?

Vi opbevarer kun dine personlige oplysninger, så længe vi finder det nødvendigt for at opfylde vores formål, som vi beskrevet. Herefter vil oplysninger slettes og/eller anonymiseres. Vi kontrollerer løbende, om vi har gemte personoplysninger, som skal slettes. 

De personoplysninger vi har anvendes til forskellige formål, og derfor vil der være forskel på hvor længe de opbevares: 
*Brugerdata:  Dine stamdata, brugernavn, logdata, osv opbevares indtil konto slettes.
*Transaktionsdata: Transaktionsdata er oplysninger om dine bestillinger og slettes efter 5 år.

HVORDAN BESKYTTER VI DINE PERSONOPLYSNIGNER?

Din kommunikation med Stilo Vine ApS via websitet, e-mail og sociale medier foregår på krypterede forbindelser. Vi har databehandleraftaler med alle eksterne systemer. 

Vi har opsat procedurer til at beskytte mod tab, misbrug, uautoriseret adgang, ændring, offentliggørelse og/eller ødelæggelse af dine personoplysninger. Vi kan ikke garantere, at vores sikkerhedsforanstaltninger forhindrer ethvert uautoriseret forsøg på at få adgang til, bruge eller offentliggøre personoplysninger, men alle systemer er opsat efter de strengeste sikkerhedskrav.
I tilfælde af brud har vi sikkerheds- og hændelsesplaner som skal sikre korrekt håndtering af eventuelle brud på datasikkerheden, i tilfælde af en fysisk eller teknisk hændelse for at håndtere dette rettidigt og begrænse enhver negativ effekt af en sådan hændelse. Her er vi også underlagt oplysningspligt til datatilsynet og/eller de ramte. 

ADGANG TIL DINE PERSONOPLYSNINGER?

Har du behov for at se eller få berigtiget dine personoplysninger, eller ønsker dem slettet, kan du altid kontakte os på info@stilovine.dk. I de tilfælde hvor vores behandling er baseret på et samtykke, har du desuden altid ret til at trække dette tilbage. Dette kan du f.eks. enten gøre i nyhedsbreve ved at afmelde, eller ved at kontakte os. Vær opmærksom på, at der efter bekræftelse på  sletning af samtykke kan gå op til 24 timer førend det er effektueret i alle systemer. 

ÆNDRINGER TIL VORES PRIVATLIVSPOLITIK

Denne politik kan ændres fra tid til anden, og derfor opfordrer vi til, at brugerne gennemgår den løbende.